doet kijken

doet lachen

doet inzien

Video

Video producties voor groei

Video biedt gigantische kansen en geeft je marketing inspanningen een boost.

Vandaag is video niet meer weg te denken uit ons leven. Het is alom vertegenwoordigd. Online, in de metro, in je wagen, op je telefoon, … Het is een onderdeel geworden van hedendaagse marketing. Zet zelf ook video in en ontdek de kracht en meerwaarde. Professionele online video’s hebben vele voordelen. Ze¬† zijn aantrekkelijker voor je klanten, ze vertellen een verhaal, ze zetten aan tot actie en vooral ze verhogen je omzet.

Video content creators

Movid verbind jou met je ideale doelgroep door middelen van sterke engagerende video. Onze focus ligt op het ontwikkelen van een uitstekende video marketing strategie voor ondernemers, bedrijven en marketeers zodat ze hun bedrijfsdoelen kunnen bereiken. Onze videos engageren mensen en doen ondernemingen groeien.

Video is het snelst groeiende medium in onze digitale maatschappij en overtuigt als geen ander.

In 2021 zal video een nog grotere rol in onze maatschappij innemen. Vandaag kan je iedereen bereiken met video. 90% van mensen verkiezen een bericht in video- formaat en consumeren meer dan 90 minuten aan beeldmateriaal per dag. De snelst groeiende bedrijven integreren allemaal video- in hun marketing strategie.

Video’s bouwen duurzame relaties.
Video’s bouwen groeimogelijkheden.

Video’s bouwen duurzame relaties.
Video’s bouwen groeimogelijkheden.

Connecteer met je klanten

We worden dagelijks overspoeld met videobeelden en film in alle mogelijke vormen. Online, thuis, op het werk, op straat, in de tram, … Video is overal.

Hoe val je nog steeds op zonder video? Het antwoord is simpel: NIET!

Video werkt vandaag beter dan ooit, samen met een doordachte en creatieve marketingstrategie word je onverslaanbaar.

Video's wekken nieuwsgierigheid op, geven inzichten en cre√ęren een blijvende band.

Als productiehuis met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij perfect in staat jouw doelgroep aan te spreken. Wij zorgen voor een verhaal waarin jouw klanten zich kunnen vinden.

We zorgen voor een totaalaanpak en maken video’s voor elke fase waarin je klanten zich bevinden.

Onze video’s trekken de aandacht, maken nieuwsgierig en stimuleren ACTIE.

Waarom kiezen voor video?

Connecteer met je klanten

We worden dagelijks overspoeld met videobeelden en film in alle mogelijke vormen. Online, thuis, op het werk, op straat, in de tram, … Video is overal.

Hoe val je nog steeds op zonder video? Het antwoord is simpel: NIET!

Video werkt vandaag beter dan ooit, samen met een doordachte en creatieve marketingstrategie word je onverslaanbaar.

Trek aandacht

De wereld wordt overspoeld door video. Daarom moet jouw video opvallen. De aandacht trekken is de eerste taak van een video.

Attention

Wek interesse

Zodra je video de aandacht heeft, wekt het de interesse van de kijkers. Een goede video maakt nieuwsgierig en doet naar meer verlangen. 

Desire

Zet aan tot actie

Na het bekijken van een goede video weten mensen wat ze moeten doen. Een video moet de betrokkenheid vergroeten en tot actie aanzetten.

Engage

Hoe MOVID je helpt?

Animatie

Grafisch werk, 2D of 3D. Met animatie biedt¬† MOVID je onbeperkte video mogelijkheden… alles kan.

Bedrijfsfilm

Een professionele bedrijfsvideo cre√ęert vertrouwen. Bouw aan je imago en aan de band met je publiek.

Reclamespot

Krijg de aandacht die je echt verdient. Een reclamespot brengt je direct in verbinding met je klanten.

Drone video

Zet je bedrijf of je producten in de kijker vanuit een ander perspectief.

Video Marketing

Een video is goed, een complete video marketing strategie is veel beter. Zet jouw bedrijf echt op de kaart.

Onze video’s cre√ęren waarde, garanderen groei en een hoog rendement.

Welke doelstellingen jouw bedrijf ook heeft, de video’s van MOVID garanderen je om ze sneller en effici√ęnter te bereiken. We maken de producties van A tot Z volledig op jouw maat.

 

We zijn onder de indruk van het knappe werk dat jullie geleverd hebben. De grafiek zit helemaal in lijn met onze corporate branding en geeft het geheel een heel dynamische uitstraling. Top werk!

An Steylemans

Sarens Group

Dank jullie wel! We zijn heel tevreden over het resultaat en de professionele begeleiding en ondersteuning die we mochten ervaren. Proficiat.

Jana Wilms

B&B ramen en deuren

Het hoeft geen lang betoog om mijn tevredenheid uit te drukken. Dus bedankt voor de eerste video. We hadden geluk met de sneeuw maar good things happen to good people… en de kwaliteit is top!

Anton Gonnissen

ABS Bouwteam

We hebben zeer goede commentaren gekregen uit alle hoeken. Het evenement zelf is erg vlot verlopen en het allerbeste stuk was zonder twijfel de BeLux Vision Video. Echt waar, iedereen was gecharmeerd door de beelden en de boodschap, er volgde een spontaan applaus met veel lawaai!

Katelijn Dumont

Pfizer

The response has been overwhelming. The compliments were very very gushing and everyone loves it. Each video worked well. Thank you for delivering our vision with such ease and hassle free it has been an absolute pleasure to work with you.

Gwydion Lyn

ECCO

Ik wil jou en het filmteam nog even enorm bedanken voor alle moeite en het ongetwijfeld knappe werk dat jullie geleverd hebben voor de opnames van de Janssen videoclip. Zelfs het directiecomit√© was superenthousiast ūüôā

Lieve Deconinck

Janssen Pharmaceutica

Let’s create “Your best shot”